Docenten

Ren Xue docenten in Nederland

Hieronder vind je informatie over REN XUE docenten in Nederland. Als een docent een eigen website heeft, kan die worden gevonden door op de naam van de betreffende docent te klikken.


‘A blessing to walk this life on the Ren Xue path’

Anneke de Graaf – Leimuiden

Ren Xue Lifecultivation gaat voor mij over antwoord krijgen op mijn levensvragen. Om steeds weer terug te keren naar de essentie van mijn bestaan.

Yuan Tze’s  informatie voedt mij op een diep niveau, zet me aan het denken én aan het werk om mijn gezondheid, geluk, welzijn en  ontwikkeling op een hoger plan te brengen. Om van daaruit een bijdrage te leveren aan mijn omgeving.

De vloeiende en verstilde oefeningen van Yuan Gong, subsysteem van Yuan Gong, helpen me  lichaam en geest meer en meer te verbinden, mijn levenskracht te versterken en mijn helderheid te vergroten.

Ik volg dit pad nu vanaf 2013. Het vormt me, geeft richting aan mijn leven, biedt steun en houvast op lastige momenten en laat me groeien. Mijn inzichten helpen mij ook in mijn werk als vertrouwenspersoon integriteit en als zorgvrijwilliger in een Hospice.

Als gekwalificeerd Yuan Gong Master level 6 draag ik mijn kennis met veel plezier over in de vorm van workshops, introductielessen en een-op-een ontmoetingen. Als je interesse hebt kan je een mail sturen naar: annekedegraaf@ziggo.nl


Ina van Smaalen –  Apeldoorn

Wekelijks geef ik lessen in Yuan Qigong op meerdere  plaatsen in Oost  Nederland. Het wekelijkse karakter wordt door de deelnemers als prettig ervaren en helpt bij de verdieping. Belangrijk doel bij deze beoefening is dat je in een ontspannen, kalme  gemoedstoestand komt. Dat is voedend voor je psyche en lichaam. Yuan Qigong helpt je flexibel naar lichaam en geest te worden. Het samen oefenen geeft een sterk Qi-Veld waardoor de Qi makkelijk te ervaren valt.

Voor verdere informatie verwijs ik je naar mijn persoonlijke website www.qi-rising.nl; je kunt via info@qi-rising met me in contact komen.


Hilde Swets – Woerden

Ik ben al jaren een Qi-gong-beoefenaar. Mijn Ren Xue & Yuan Gong-studie ondersteunt mij in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik voel me authentieker, gelukkiger, kalmer en relaxter in het dagelijks leven.

Ik werk als trainer & facilitator met teams en leiders die hun innovatiekracht willen vergroten. Ik introduceer Ren Xue & Yuan Gong in dit werk om een veld van vertrouwen te openen zodat ze contact kunnen maken met het collectieve bewustzijn en intelligentie. Het ondersteunt in het doorbreken van (systemische) patronen en open te staan voor creatieve inzichten.

Ik geef geen wekelijkse groepslessen. Wel ben ik bereikbaar voor 1 op 1 sessies. Neem gerust contact op voor een afspraak via hilde@ruimtehouders.nl


Catrinus Mak – Bussum

De verbinding met het hogere heeft me altijd al aangesproken. Naast eerst allerlei andere cursussen en opleidingen gevolgd te hebben op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, beoefen ik sinds 2011 Qigong en geef ik al een aantal jaren les in Qigong.

In Yuan Gong en Ren Xue komt voor mij veel samen. Ze vormen voor mij een prachtig omvattend systeem om de  kwaliteiten van het universum en mensen bij elkaar te brengen. Recentelijk ben ik gestart met het geven van Yuan Gong lessen, die ik nu wekelijks geef. Omdat de natuur ook een sterk helende werking heeft, geef ik als het weer het toelaat ook buiten les. Verder organiseer ik reizen met Yuan Gong en natuurbeleving.

Meer informatie vind je op www.qigongnatuurlijk.nl


Dorien in t Hout – Weesp

Zi Du, Du Ren; deze krachtige woorden leven Ren Xue’s diepste essentie en resoneert met mijn hart. Vrij vertaald betekent het: Verbeter je leven en help anderen hetzelfde te doen. Zo creëren we gezamenlijk een mooiere en vreedzame wereld.

Ik heb jarenlang rondgezworven in het land van Zelfontwikkeling: Meditatie, Yoga, Reiki, Pranic Healing tot de I AM Academy. Alles met een bedoeling dichter bij mijzelf te komen; het leven beter te begrijpen. Maar Ren Xue/ Yuan Gong voelt voor mij als een diep thuiskomen, alles komt hier samen. Naast de QiGong zoals de meeste mensen dat kennen, zijn er ook methodes die ons helpen met het herkennen van onze (ongezonde) patronen van het bewustzijn en het hart. En die te veranderen; ons hart is de sleutel tot ons ware zelf. Door het beoefenen van Yuan Gong voel ik me evenwichtiger en gezonder.

Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat deze prachtige levenswijze op mijn pad is gekomen. Dit wil ik heel graag delen als inmiddels gecertificeerd level 2 docent met mensen die zich hiertoe voelen aangetrokken. Mijn e-mail adres is: dinthout@icloud.com. Wie weet tot ziens.


Hanneke Peters –  Gorredijk Friesland

Het beoefenen van Ren Xue Life Cultivation en Yuan Gong,  leert me om me te identificeren met het bewustzijn van mijn hart en met mijn ware zelf,  in plaats van met mijn ongezonde conditioneringen  en patronen. Dit helpt me om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen bestaan en niets of niemand aansprakelijk te houden voor mijn gemoedstoestand, wat er ook gebeurt. Door deze kennis dagelijks op mezelf toe te passen, blijf ik mezelf ontwikkelen en groeien mijn awareness en wisdom.

Sinds 2011 geef ik Qigonglessen, workshops en retreats in binnen- en buitenland. Als gekwalificeerd level 6 Ren Xue Teacher, Yuan Gong Master en Yuan Ming Therapeut nodig ik je van harte uit om eens te komen ervaren wat Ren Xue voor jou kan betekenen!

Meer informatie vind je op mijn website: www.qi-connection.com